Steeds meer mensen gaan op zoek naar hun eigen roots en die van hun dorp. Ook jongeren weten de Historische Kring goed te vinden. Ben je ook geïnteresseerd in geschiedenis? Word dan lid! Leden van de vereniging krijgen toegang tot onze activiteiten en ontvangen elk kwartaal ons tijdschrift ‘Merlet’. Het is ook mogelijk om een abonnement op Merlet te nemen zonder lidmaatschap en toegang tot activiteiten.

Twijfel je nog? Kom vrijblijvend kennismaken door eenmalig een activiteit te bezoeken!

Je wordt lid van de Historische Kring Land van Cuijk door het onderstaande formulier in te vullen of door te mailen naar penningmeesterhklc@outlook.com. Onze penningmeester neemt in beide gevallen contact met je op.

Contributie per jaar

Lid (1 persoon)